Som tot el que fem

Totes les llars de la fundació Aspamis són úniques. Acompanyem als nostres usuaris en el seu dia a dia i els facilitem serveis i prestacions per ajudar-los a millorar el seu benestar. Volem que sentin el caliu de les nostres llars, que es diverteixin i gaudeixin d’experiències diferents cada dia. Les possibilitats són infinites en una llar plena de passió i somriures. Perquè tots junts construïm una gran família.Totes les llars de la fundació Aspamis són úniques. Acompanyem als nostres usuaris en el seu dia a dia i els facilitem serveis i prestacions per ajudar-los a millorar el seu benestar. Volem que sentin el caliu de les nostres llars, que es diverteixin i gaudeixin d’experiències diferents cada dia. Les possibilitats són infinites en una llar plena de passió i somriures. Perquè tots junts construïm una gran família.

Suport i acompanyament

Estem al costat de les persones. Els hi donem l’atenció necessària les 24 hores del dia i els acompanyem en totes les seves tasques diàries. Realitzem una assistència personalitzada per cadascun dels nostres usuaris, satisfent així totes les seves necessitats. Treure’ls un somriure cada dia és el nostre objectiu.

Cura i higiene

Mantenim una bona higiene dels nostres usuaris. Cada dia ens ocupem o els ajudem a vestir-se, rentar-se o pentinar-se. També els ensenyem i els expliquem com fer-ho, per estimular-los i que puguin gaudir d’autonomia. Ens preocupem perquè tinguin una bona imatge i es sentin a gust amb ells mateixos.

Atenció nocturna

Vetllem pel millor descans dels nostres usuaris. Volem que, amb nosaltres, es sentin tranquils de saber que tenen algú al seu costat i puguin dormir sempre a gust. Els acompanyem cada nit perquè no es sentin sols i els atenem quan es desperten per donar resposta a totes les seves necessitats.

Fisioteràpia i atenció mèdica

Realitzem sessions de fisioteràpia individuals a totes les persones que ho necessiten, estimulant els seus cossos i cuidant de la seva salut física. També realitzem revisions mèdiques de forma periòdica, per poder controlar el seu estat de salut i saber que estan bé. El seu benestar és el més important.

Activitats diàries

Som actius, gaudim d’experiències

Som actius i gaudim d’una gran varietat d’activitats enriquidores. Des de tallers, esports i teràpies diverses, fins a sortides i excursions més especials. Volem que els nostres usuaris estiguin actius, animats i feliços, gaudint de noves experiències cada dia amb les quals potenciar el seu creixement personal.

Activitats diàries amb les quals gaudim als nostres centres:
musicoterapia

Musicoteràpia i sonoteràpiaTeràpies musicals on estimulem les emocions,
la comunicació i les nostres relacions.

caninoterapia

CaninoteràpiaMillorem la cognició, la psicomotricitat
i la comprensió amb l’ajuda d’animals de companyia.

informatica

InformàticaEns formem per aprendre a fer servir ordinadors,
Internet i els nous dispositius digitals.

aromaterapia

AromateràpiaEstimulem el nostre olfacte amb olors naturals,
per alleujar dolors físics o psicològics.

tallers

TallersEns divertim fent tot tipus de tallers o manualitats
i ensenyem a cuidar-nos.

multisensorial

MultisensorialTreballem els nostres estímuls i sentits
per millorar el nostre desenvolupament personal.

boccia

BocciaJuguem en equip sense importar les nostres discapacitats
i fomentem la nostra inclusió social.

cycling

CyclingPugem a la bicicleta i pedalem junts per
entrenar les nostres capacitats de moviment.

futbolpadelbasquet

Futbol, pàdel i bàsquetPractiquem esports com futbol, bàsquet i pàdel,
per estimular les nostres capacitats físiques.

gimnastica

Gimnàstica i psicomotricitatEntrenem els nostres cossos per millorar
les nostres capacitats físiques i de moviment.

equinoteràpia

EquinoteràpiaTeràpies amb cavalls per millorar els nostres
aspectes cognitius, físics, socials i emocionals.

piscina

Activitats de piscinaNatació, aquagym i altres activitats on estimular
i entrenar els nostres cossos.

Filosofia de treball

Filosofia de vida

Som una família,
ens ajudem els uns als altresmirallTracte i qualitat

La nostra essència de treball va més enllà d’una residència que proveeix serveis assistencials. Nosaltres vetllem pel benestar dels usuaris. Així doncs, dia rere dia tractem de millorar la qualitat de vida de totes les persones que formem Aspamis. Les nostres llars són casa seva i volem que així ho sentin ells també.

Família i igualtat

El patronat està format majoritàriament pels familiars dels usuaris i són els qui desprenen l’essència més familiar a tots els professionals i usuaris que formen part de la família Aspamis. Tots els membres són importants i seguim una filosofia de tracte proper a l’usuari, pensant en com ens agradaria que ens tractessin a nosaltres.

informacio


Vols més informació?

Deixa’ns les teves dades i et trucarem per resoldre els teus dubtes